Liste over varer fra producent The Organic Company

Alle elementer fra Organic Company er lavet af økologisk bomuld, og siden 2010 er alle produkter certificeret med det internationale økologiske label Gots. En standart der sikre at forbrugeren at alle stoffer er økologiske men også, at en række internationale arbejdstageres retigheder er opfyldt, og at der ikke er giftige, kræftfremkaldende eller forurendende kemikalier anvendesi produktionen. The Organic Company laver produkter i kvlitet og respekt for mennesker og natur.

Skøn bademåtte fra The Organic Company i super lækker waflet øko bomuld, der giver et afslappet look i badeværelset og samtidg har en fantastisk sugeævne og giver dige en luksus føelse når du stiger ud af badet.

389,00 DKK
Levering 1-2 dage

Lækker bademåtte fra The Organic Company i waffel vævet 100% GOTS certificeret øko bomuld der har en god sugeævne og giver et afslappet look i badeværelset. Samtidig med en blød, lækker og lun fornemmelse når du stiger ud af badet.

389,00 DKK
Levering 1-2 dage

Stort visketykke/forklæde som er designet til at hænge i dit køkken. Brug det til din opvask eller vikel det omkring dig, så. ser du godt ud når du laver mad. The organic Companys Giant Kitchen towel er 100% GOTS certificeret økologisk bomuld.

235,00 DKK
Levering 1-2 dage

Flotte og praktiske! Grydelap fra The Organic Company i mørkegrå pique. Grydelappen er en kombination af grydelap og grillhandske. Et langt stykke stof med plads til at stikke hænderne ind i hver ende. Superflot minimalistisk design. En perfekt gaveidé.

249,00 DKK
Levering 1-2 dage

Gæstehåndklæde i mørkegrå fra The Organic Company i en lækker pique vævet blød 100% økologisk GOTS bomuld. Håndklædet har en smart detalje der giver en god bindefunktion til at holde på det våde hår efter et dejligt bad.

189,00 DKK
Levering 1-2 dage

Flot pique vævet karklud/vaskeklud fra The Organinc Company - Super sød værtindegave

55,00 DKK
Levering 1-2 dage

Flot Pique vævet vaskeklud/ karklud fra The Organinc Company. Super sød værtindegave

55,00 DKK
Levering 1-2 dage

Smuk enkel og praktisk tevarmer tevarmer fra The Organic Company til at holde teen varm.

265,00 DKK
Levering 1-2 dage

Et flot og luksuriøst viskestykke i økologisk bomuld. Viskesykket fra The Organic Company er Herringbone vævet. Tea Towel kan anvendes igen og igen i køkkenet grundet sin slidstærke kvalitet.

99,00 DKK
Levering 1-2 dage
Viser 1 - 9 af 9

Til toppen