LA Bruket 

Der er 19 varer.

Super lækker sæbe til hænder og krop, med vidunderlig duft af lemongrass. Sæben indeholder naturlige, økologiske og vegetabilske ingredienser. Duften af Lemongrass kommer fra essentielle olier. Lemongrass har rensende, stimulerende og anti-bakterielle egenskaber.

179,00 DKK
Levering 1-2 dage

Super lækker sæbe til hænder og krop, med vidunderlig duft af vilde roser. Sæben indeholder naturlige, økologiske og vegetabilske ingredienser. Duften af vilde roser kommer fra essentielle olier. Vilde roser virker beroligende og plejende. Sæben er 85 % eco-certificeret og indeholder ingen tilsætningsstoffer.

179,00 DKK
Levering 1-2 dage

Super lækker sæbe til hænder og krop, med skøn frisk duft af agurk og mint . Sæben indeholder naturlige, økologiske og vegetabilske ingredienser. Duften kommer fra essentielle olier. VKombinationen af agurk og mint virker energigivende og plejende. Sæben er 85 % eco-certificeret og indeholder ingen tilsætningsstoffer.

179,00 DKK
Levering 1-2 dage

Super lækker nærende og plejende håncreme fra LA Bruket med duft af Lemongras der virker antibakteriel, rensende og forfriskende. LA Brukets hånd creme af  fyldt med Shea smør og kokosolie  der fugter, nærer og beskytter.

139,00 DKK
Levering 1-2 dage

Håndcreme fra LA Bruket til tør og sprukken hud, der beskytter og fugter. Den æteriske olie fra er beroligende og balancering på dine hænder. Shea smør og kokosolie fugter, nærer og beskytter.  Meadowfoam er nærende og rig på omega 6 og 9 Comfrey er kendt for at lindre og helbrede små sår og solskoldning.Vildrosen giver en forfriskende aroma.

139,00 DKK
Levering 1-2 dage

Lækker mild opvaskemiddel med en skøn frisk duft fra økologiske oiler af Citrogræs og rosmarin. Et mildt opvaskemiddel der er gør skinnende rent og venli mod hud og miljø.

139,00 DKK
Levering 1-2 dage

Brug denne lækre kropsolie i stedet for bodylotion eller som massage oile. LA Brukets body oil er økologisk og har en skøn naturlig duft fra salvie, rosmarin og lavendel, som virker afslappende, helende og beskyttende. Body oil kan med fordel bruges når huden er let fugtig, så reducere du mængden og den trænger hurtigere ind .

229,00 DKK
Levering 1-2 dage

Få en skøn spa oplevelse når du smør dig ind efter badet med denne super lækre body butter fra LA Bruket. De plejende ingredienser fra mandeloile, havsalt og merian gør det til en fantastisk oplevelse der plejer og stimulere huden. Elsker den og er sikker på du også vil finde den fantastisk, hvis du prøver den :)

279,00 DKK
Levering 1-2 dage

Skøn, lækker cremet økologisk body lotion fra LA Bruket, med frisk duft af lemongrass. Bodylotion fra LA Bruket indeholder Sheabutter og kokosoile, som virker fugtgivende og plejende i dybden.

229,00 DKK
Levering 1-2 dage

Giv dig selv en økologisk spaoplevelse der hjemme med super lækker saltscrub med havsalt fra kattegat og en lækker frisk duft af merian og eucalyptus. Brug den i badet, den renser huden for døde hudceller og efterlader huden silkeblød så der er ofte ikke brug for bruge noget fugtigivende efter en tur med saltscuben.

249,00 DKK
Levering 1-2 dage

Lækker økologisk shampoo med frisk duft af Lemongrass der hjælper irriteret hårbund og øger blodcirkulation. Derudover indeholder denne lækre shampoo også Aloe vera og e-vitaminer. Også er den fri for parabener og silikone.

179,00 DKK
Levering 1-2 dage

Skøn økologisk balsam der er perfekt til fedet og uglet hår, med en skøn frisk duft af lemongrass.

209,00 DKK
Levering 1-2 dage

Få lækre fødder med denne skønne fod creme fra LA Bruket med sheabutter der blødgøre og beskytter, mens de økologiske olier stimulere og renser. Smør fødderne ind om aften inden du går i seng evt efter et fod bad....

139,00 DKK
Levering 1-2 dage

Lækker økologisk sæbe med let slibende effekt og dejlig frisk duft af peppermynte til fødderne. Aktivere og giver trætte fødder ny energi. Nem og dekorativ at hænge op i badet.

169,00 DKK
Levering 1-2 dage

Super lækker økologisk detox muddermaske af kaolin ler der renser og plejer normal og fedet hud. Tangekstrak tilfører din hud energi og minaraler. Brug den på afrenset hud og lad den sidde i 15 min  og rens med lunkent vand. Bagefter kan man nemt mærke en skøn føelse af renhed og energi i huden. Unisex.

199,00 DKK
Levering 1-2 dage

Rejs med stil. Med dette økologiske rejsekit fra LA Bruket. Rejsekittet består af 111/Shampoo & 112/Balsam med duft af citrongræs 093/Bodylotion & 104/Bodywash med duft af bergamot og patchouli i flasker af 60Ml lige til at medbringe i håndbaggagen.

179,00 DKK
Levering 1-2 dage

Forny den trætte hus og giv din hud ultimativ forkælelse med denne lækre økologiske ansigst scrub. LA Brukets eksfolierende ansigts scrub hjælper med at nære, stimullere cellefornyelse og tilføjer fugt og blødhed til huden.

179,00 DKK
Levering 1-2 dage

Få den ultimative spaoplevelse der hjemme med et tang bad, med tang fra den svenske vestkyst, der er naturligt tørret. Tang er længe blevet brugt i spa bade rund i verden fordi det stimillere blodcirkulationen, give afslappende muskler og lindre smerter, hudirritation og solskoldning. Derudover giver et tangbadnærende minalder til huden og har en...

289,00 DKK
Levering 1-2 dage

Lækkert bade salt til karbadet eller fodbadet. Med blot en håndfuld bade salt får duet plejende og velduftende bad

159,00 DKK
Levering 1-2 dage
Viser 1 - 19 af 19

Lækre økoloiske sæber og kurbadsprodukter

Til toppen