BROSTE COPENHAGEN 

Der er 16 varer.

Flot  frokost/ dessert tallerken i ´Nordic Sand´fra Broste Copenhagen i stentøj. Kombiner fx Nordic sand med nordic sea eller Nordic Coal og få et super flot spil i din bordækning. ´Nordic Sand´ har en sandfarvet glasering som kan changere over i det grøn - blå. Hele serien er unik og alle produkterne varriere i farve og tekstur i glaseringen.

75,00 DKK
Levering 1-2 dage

Dæk dit bord med smukt unikt stentøj i serien ´Nordic Sea´fra Borste Copenhagen med håndmalet striber der gør at ikke 2 tallerkener er ens. ´Nodic Sea`kan nemt kombineres med ´Nordic sand `og ´NOrdic Coal`så du skaber et karakterfyldt bord.

75,00 DKK
Levering 1-2 dage

´Nordic Coal´ serien er glasseret næsten sort melleret, den leder tankerne hen på kul og fremhæver virkelig faverig mad. En rigtig elegant tallerken.

75,00 DKK
Levering 1-2 dage

´Nordic sand`krus uden hank er ideel til en varm kop kaffe - Den er god at holde om, flot og fin at mixe med Broste Copenhagens andre krus fra ´Nordic´serien.

55,00 DKK
Levering 1-2 dage

Flot krus uden hank fra Borste Copenhagen i ´Nordic Sea´- `Nordic Sea` changcere i de blå-grønne farver og varriere i farve og mønster så hver kop er unik. ´Nordic Sea er fin at kombinere med de andre stel i `Nordic`serien fra Broste Copenhagen.

55,00 DKK
Levering 1-2 dage

Lækker glasseret krus uden hank, hvor farven er næsten sort i Broste Copenhagens ´Nordic Coal`serien der fremstå eklusivt med den lækre farve der næsten er kulfarvet.

55,00 DKK
Levering 1-2 dage

Skønt æggebæger i ´Nordic sand`serien fra Broste Copenhagen. Nordic sand har en smuk sandfarvet glasur der kan changcere i farverne alt efter luftugtigheden når man glassere. Så ikke 2 æggebægere er ens. Men virkelig fin på morgenbordet og fin at kombinere med de andre ´Nordic`stel

35,00 DKK
Levering 1-2 dage

Fint æggebæger fra Broste Copenhagen s ´Nordic Sea`serie, som virkelig er unik - ´Nordic Sea` varriere i farverne blå-grøn og ikke 2 stk er ens i glasuren, da farven bestemmes af luftfugigheden den dag de brændes i ovnen. ´Nordic Sea`er super fin at kompinere med de andre af Broste Copenhagens ´Nordic`serier.

35,00 DKK
Levering 1-2 dage

Flot æggebæger fra broste Copenhagens ´Nordic Coal`serie i lækker næste sort glasserieng

35,00 DKK
Levering 1-2 dage

Lækkert krus til varme drikke i ´Nordic Sand`fra Broste Cobenhagen. ´Nordic Sand`stellet har en fin lys glassering der kan changcere grøn/blå og passer så fint med de andre `Nordic `stel.

59,00 DKK
Levering 1-2 dage

Fint kaffekrus i ´Nordic Sand`serien fra Broste Copenhagen. ´Nordic Sand` har en virkelig flot glassering der kan varriere i farve og struktur. men altid i lækre naturlige hav farver.

59,00 DKK
Levering 1-2 dage

Lækkert krus fra Broste Copenhagen i flot glassering der er unika og næsten kul farvet. Ikke 2 kommer er helt ens.

59,00 DKK
Levering 1-2 dage

Super sød mælkekande i Broste Copenhagens `Nordic Sea`serie. Nordic sea henleder til havet og glasseringen er unik og derfor er der ikke 2 der er helt ens. Farvene chancer i havetsfarver ;)

100,00 DKK
Levering 1-2 dage

Super anvendelig skål i stentøj fra Broste Copenhagen i ´Nordic sand` til fx morgenmad. Skålen er fin alene eller at kombinere med de andre nordic serie.

65,00 DKK
Levering 1-2 dage

Lækker skål i stentøj med unik glasering fra Broste Copenhagen i ´Nordic coal`som er næsen kulfarvet og stilfuld. Men også rigtig fin at kombinere med de andre Nordic serier.

65,00 DKK
Levering 1-2 dage

Finskål i stentøj fra Broste Copenhagen i serien ´Nordic coal´der i glaseringen er smuk næsten kulfarvet. Brug den til fx morgenmad og mix den evt med de andre nordic serier fra Broste Copenhagen.

65,00 DKK
Levering 1-2 dage
Viser 1 - 16 af 16

Lækkert, smuk håndlavet stel fra danske Broste Copenhagen

Til toppen