Home 

There are no products in this category.

Underkategorier

INTERIØR
I denne kategori finder du små ting der hygger. Både ude og inde....Puder , plaider, lysstager, måtter, rammer og meget mere du kan sætte dit personlige præg med, i dit skønne hjem. Brug fx de nye skønne puder med dyreprint eller farvede lysestager til at gøre din stil personlig. Sæt en eller flere skønne lanterner foran din dør med levende lys og byd dig selv og dine gæster velkommen....til entréen er der de praktiske og slidstærke måtter fra svenske Pappelina i skønne farver og mønstre der igen gør dit hjem personligt. Mangler du ideer så kig her eller kom forbi butikken, vi hjælper altid gerne med ideer.
RUMforRUM
Her kan du finde ting til køkken, bad, værelser, stue og haven.....Til køkkenet - Skønt keramik fra CASAgent eller romantisk porcelæn fra GreenGate , lækkert Fantasia bestik fra Mepra, voksdug fra AuMaison og GreenGate. Lækre viskestykker fra SkalmP og Krasilnikow, karklude og viskestykker fra Solwang Design og selvfølgelig en masse af andre skønne sager. Til badet finder du ren selvforkælelse til dig eller veninden fra Karmameju , Munkholm og Savon de Marsellie. Du finder også skønne badhætter, toiletrulleholder og toiletasker og maget mere der høre til et lækkert bad... I børnekategorien finder du skønt legetøj fra bla danske Maileg , design postkasser eller søde postkasser till legehuset og andre små vintage legesager. Stuen - ting der gør den personlig og hyggelig så du føler dig hjemme....I haven finder du selvfølgelig vores berømte klemmer, klemmekurve og tøjsnorre . Derudover er der fuglehuse, termometre og meget mere der høre til haven og udeliv... God inspiration...
MØBLER
Vi elsker at indrette både ude og inde og gør det med glæde! Skønne møbler til Boligen fra bla. MUUBS og FERMOB. I haven er vi fuldstændig vilde med havemøbler fra Franske Fermob. Fermob har havemøbler i alle stilarter. Bistro serien, som er lette metalmøbler der nemt slås sammen, og som kan bruges som ekstra møbler inde og ude. Der er borde i alle størrelser og små cafestole. Bistro serien findes i 24 farver. Bistro borde og stole passer også perfekt til altanen i byen, da både stole og borde er nemme at slå sammen. Vi har også stort udvalg i Luxembourg serien fra Fermob. Det er super lækre aluminiums møbler der er pulverlarkeret. Stole findes med og uden armlæn. Luxembourg serien er også i 24 farver. Så der er stor mulighed for at gøre haven meget personlig ved at kombinere alle de skønne farver, så du får den stil du ønsker dig. Og har vi ikke det du gerne vil have, er vi altid behjælpelige med at skaffe det hjem. Så får du det som du vil have det;) Se mere i vores webshop, eller på www.fermob.com, og du kan også besøge vores forretning i Gilleleje. Håber du finder god inspiration hos Frk.Mage. Vi leverer møbler FRAGTFRIT på Sjælland. RING for pris til jylland og Ørerne.
POSTKASSER
Postkasser - smarte design postkasser i mange flotte farver og størrelser. Vi har postkasser til alle slags huse, småhuse & legehuse..... Mangler du en retro postkasse til huset, så er den gode klassiske postkasse, med nemt vippelåg her. Postkassen fåes i flere størrelser, og i farverne rød, hvid, lyseblå, sand, grøn, sort, pink og galvaniseret . Den helt lille postkasse passer perfekt til legehuset. Hos Frk. Mage går vi op i det smukke og fuldendte hjem, både inde og ude, så derfor skal vores kunder også have chancen for at erhverve sig en tjekket design postkasse. Livet er for kort til kedelige postkasser i galvaniseret stål uden ordentlig farve, de hænger bare der med deres triste firkantede ”ansigter” og ligner hinanden. Nej! Her skal man heller ikke gå på kompromis med stilen. En lækker design postkasse fra Frk. Mage signalerer stil, og giver hygge til omgivelserne. Byd alle gæster, fra postbud til familiemedlemmer, velkommen med en smart design postkasse. Designet har bløde runde former og en flot lakering der stråler. De fås i flere flotte farver. Skal det være helt vildt, så måske Pink? Eller måske en rød postkasse? Skal det være mere afdæmpet. så matcher en flot lakeret hvid, sort og grå postkasse selvfølgelig alle hjem. Find din nye design postkasse i udvalget herunder – Super flotte Postkasser....Altid et stort udvalg på lager, og derfor hurtig levering!
GAVEIDEER
Gaveideer til hverdag og fest.. Få gode ideer til gaver der glæder store og små......Tænk på de små overraskelser i hverdagen, som skaber glæde hos den der modtager. Hos Frk.Mage forsøger vi at give inspiration til både inde og ude, og hjælper gerne med vejleding. Vi har gaver til både hverdag og fest! Se mere i vores webshop, eller kom forbi forretningen i Gilleleje.
UDSALG
Gode tilbud til dig.....
PÅSKE
Påske er lig med fridage - hyg og pynt op for dem du holder af.....
FØDSELSDAG & FEST
Fødselsdage er bare lykken, og skal selvfølgelig fejres med gaver og fest... Her finder du ting der kan pynte eller er et MUST til fødselsdagen eller festen....
TASKER OG PUNGE
Her finder du måske prikken over i ′et.....
SMYKKER
Skønne enkle smykker fra danske Enamel i sølv og forgyldt..

Til toppen