MØBLER 

There are no products in this category.

Underkategorier

HAVEMØBLER
Fermob havemøbler, og Bistro cafestole og borde i 24 farver. Klassiske møbler der kan bruges både ude og inde. Lækre Luxemburg aluminium havemøbler fra franske Fermob i skønne farver der er uv resistant. Havestole, gyngestole og borde der bare gør haven til dit yndlings rum. De smarte Fermob havemøbler har gennem de sidste mange år vundet flere priser for designet. Formerne og farverne er helt unikke, og stilen er fornemt udført i den innovative nye franske design genre, der er blomstret frem de sidste 25 år. Materialerne i Fermob havemøbler spænder fra stål, aluminium og træ, samt tekstiler der er beregnet til udendørs brug. Farverne er kraftfulde og friske, og på grund af den stærke 100 % blyfri polyester coating er møblerne også 100 % UV-resistente, hvilket sikrer at de holder friskheden i farven og glansen. Overfladen er derfor ekstremt holdbar, men samtidig glat og rar at røre ved. I vort sortiment finder du blandt andet de smarte Fermob Bistro havemøbler, der har et formfuldendt elegant og klassisk Fransk design. Eller Luxemborg serien der let kan passe ind flere steder, udestuen, verandaen, terrassen med mere. Fermob havemøbler giver en ekstra flot og charmende have der altid byder dig og dine gæster velkommen på bedste vis.
MØBLER
Kassiske, rå og funktionelle møbler...

Vi elsker at indrette både ude og inde og gør det med glæde! Skønne møbler til Boligen fra bla. MUUBS og FERMOB. I haven er vi fuldstændig vilde med havemøbler fra Franske Fermob. Fermob har havemøbler i alle stilarter. Bistro serien, som er lette metalmøbler der nemt slås sammen, og som kan bruges som ekstra møbler inde og ude. Der er borde i a...

Vi elsker at indrette både ude og inde og gør det med glæde! Skønne møbler til Boligen fra bla. MUUBS og FERMOB. I haven er vi fuldstændig vilde med havemøbler fra Franske Fermob. Fermob har havemøbler i alle stilarter. Bistro serien, som er lette metalmøbler der nemt slås sammen, og som kan bruges som ekstra møbler inde og ude. Der er borde i alle størrelser og små cafestole. Bistro serien findes i 24 farver. Bistro borde og stole passer også perfekt til altanen i byen, da både stole og borde er nemme at slå sammen. Vi har også stort udvalg i Luxembourg serien fra Fermob. Det er super lækre aluminiums møbler der er pulverlarkeret. Stole findes med og uden armlæn. Luxembourg serien er også i 24 farver. Så der er stor mulighed for at gøre haven meget personlig ved at kombinere alle de skønne farver, så du får den stil du ønsker dig. Og har vi ikke det du gerne vil have, er vi altid behjælpelige med at skaffe det hjem. Så får du det som du vil have det;) Se mere i vores webshop, eller på www.fermob.com, og du kan også besøge vores forretning i Gilleleje. Håber du finder god inspiration hos Frk.Mage. Vi leverer møbler FRAGTFRIT på Sjælland. RING for pris til jylland og Ørerne.

Mere

Til toppen