MÅTTER & TÆPPER 

There are no products in this category.

Underkategorier

PAPPELINA TÆPPER OG...
Pappelina tæpper, måtter og løbere Pappelina er svenske tæpper, måtter og løbere i et flot design, der skaber stilfulde og moderne hjem. Frk.Mage har forhandlet Pappelina siden starten i Danmark, og idag er Pappeline for alvor ved at blive et kendt mærke i Danmark. I hjemlandet Sverige har det i flere år været synonymt med stil, funktionalitet og den mest holdbare kvalitet. Pappelina tæpper er håndvævede efter en klassisk metode, som er blevet moderniseret og forfinet gennem årene, men det er stadig baseret på ægte håndværks traditioner. Materialet derimod er overraskende nok kvalitets plastik, men lad dig ikke snyde, for tæpperne er ultra bløde og behagelige. Pappelina har formået at skabe helt utroligt flotte og holdbare produkter ved at kombinerer traditionelt håndværk med moderne materialer. Designet er simpelt efter nutidens minimalistiske fortrin med klare farver og simple men kraftfulde mønstre og billeder. Det er funktionelt design i højeste kvalitet, og tæpperne kan bruges i hele hjemmet samt udendørs. Når vi taler rengøring, så kan de let børstes, fejes eller endda smides i vaskemaskinen. Med et Pappelina tæppe i entreen eller en måtte ved hoveddøren bliver gæsterne budt stilfuldt velkommen
BEIJA FLOR
Beija Flor  De skønne vinyl løber fra Beija Flor. Vinyl løber fås i flere størrelser og med mange forskellige mønstrer og farver.   Den har et lidt etnisk looket med harmonisk mønster, som skaber hygge. Den er nem at flytte rundt og kan bruges flere steder i hjemmet. 
SKOBAKKER & DØRMÅTTE
Skobakker og Dørmåtte. Hold styr på fodtøjet med en stilet skobakke fra Tica Copenhagen. Udendørs dørmåtte så du kan brøste sand og sne og sjap af inden du træder ind and døren  

Pappelina måtter og tæpper

Svensk design og kvalitet i et meget slidstærkt materiale.


Alle Pappelinas tæpper er produceret i Sverige. Leverandører til Pappelina er nøje udvalgt udfra samme kriterier, som Pappelina selv arbejder efter.

Pappelina tæpperne indeholder ingen tungmetaller, og skulle det store uheld være ude med brand, er der ingen gift...

Pappelina måtter og tæpper

Svensk design og kvalitet i et meget slidstærkt materiale.


Alle Pappelinas tæpper er produceret i Sverige. Leverandører til Pappelina er nøje udvalgt udfra samme kriterier, som Pappelina selv arbejder efter.

Pappelina tæpperne indeholder ingen tungmetaller, og skulle det store uheld være ude med brand, er der ingen giftig røg ved brand.

Et tæppe eller en måtte fra Pappelina er meget praktisk og anvendelig, da det tåler vask. Kan anvendes både ind og ude.

Tæpperne fåes i mange størrelser. Mønster og design er Pappelinas eget, og nøje udvalgt til et moderne hjem. Selve vævningen blev udviklet tilbage i 1948, og videre udviklet af Pappelina i 1999.

Pappelina står for enkel forgivning i høj kvalitet.

Mere

Til toppen