JULEN 

There are no products in this category.

Underkategorier

MAILEG Noilly Noël
Noilly Noël nisserne.  Skønne nisser fra Maileg, som skaber julehygge og passer til et hvert hjem. Glade nisser som laver alverdens gode nisse gøremål. De bager, spiser julegrød og spiller på trommer og meget andet. Let genkendelige med deres røde hue som peger op i loftet, tydelige ansigts udtrykke og man kan ikke blive andet en glad når man ser dem. En hyggelig samle nisse.  Leveres i en flot æske, som er praktisk til opbevaring når den ikke står fremme. Materiale: Poly Raisin Højde: 20 cm
MAILEG Petit Noël
Petit Noël nisserne.  Skønt julepynt fra Maileg, som skaber julehygge og passer til et hvert hjem. Små eventyrelige nisser som leger i sneen og laver snebolde og snemand, de bager til jul og spiser julegrød. Let genkendelige med deres røde hue som peger op i loftet, tydelige ansigts udtrykke og man kan ikke blive andet en glad når man ser dem. En hyggelig samle nisse.   Leveres i en flot æske, som er praktisk til opbevaring når den ikke står fremme.  Materiale: Poly Raisin Højde: 12 cm
MAILEG julepynt
Julepynt fra Maileg  En helt speciel julehygge med julepynt fra Maileg. Kage dåse med billeder af Maileg nisser til jule småkagerne. Jule sokker til at hænge over kaminen, når julemanden kan komme forbi. Pynte rensdyr og gås til at skabe julestemning i hjemmet.  
ANNE BEATE Nisser
Sjove og Søde nisser Håndlavede nisser sinden 1963 dansk design fra ANNE BEATE design. En verden af nisser, som har alverdens gode nisse gøre mål. De strikker, læser i avis, bager og maler og meget mere. Små pynte nisser som skaber hygge og julestemning i ethvert hjem.  En god julegave til en der samler nisser eller bare godt kan lide julepynt. 
JULE borddækning
Gør jule bordet endnu mere hyggeligt  med Servietter fra Maileg. 
KALENDERE
Maileg julekalender med et stk chokolade til hver dag op til jule aften.  Strikket jule sok fra Maileg, til at hænge til julemanden kommer forbi.  Store advents kalendere hvor der er plads til 4 gaver.  Flot pakke kalender med plads til 24 gaver. 
JULEPYNT
Lante til at have stående i vinduet, eller på trappen i den mørke vintertid, til at skabe julehygg.  Julesæk til at når du skal ud og bytte gaver med familien og venner rundt omkring.  Eller en sød jule gås fra Speedtsberg er skøn at have siddende på en stol i julen. 

Hos FRK MAGE kan du købe julepynt fra Maileg. Her finder du Noilly Noël nisserne, Petit Noël nisserne bløde pyntenisser i 100% bomuld samt julekalendere, både med chokolade, adventskalendere og julekalendere med plads til 24 gaver. 

FRK MAGE har også håndlavede pyntenisser fra ANNE BEATE design, små nisser som skaber en helt særlig julestemning i...

Hos FRK MAGE kan du købe julepynt fra Maileg. Her finder du Noilly Noël nisserne, Petit Noël nisserne bløde pyntenisser i 100% bomuld samt julekalendere, både med chokolade, adventskalendere og julekalendere med plads til 24 gaver. 

FRK MAGE har også håndlavede pyntenisser fra ANNE BEATE design, små nisser som skaber en helt særlig julestemning i hjemmet.

Hun har også de hyggelige filt nisser fra Speedtsberg med huen trukket ned over øjnene, runde næse og stort skæg.

Mere

Til toppen