Liste over varer fra producent Frederik Bagger

Frederik Bagger – Smukt nordisk design

Siden Frederik var en meget ung herre, har han været inspireret af en selvstændig og ambitiøs far, Erik Bagger,som er en kendt dank designer igennem de sidste 30 år.

Frederik Bagger har altid vidst at han skulle være i samme branche som sin far og arbejdede i en langårrække ved Erik Bagger A/S og kom der igennem alle led i organisationen. Efter at have fulgt sin fars fodspor igennem mange år, har Frederik Bagger skabt sit eget Brand med mantraet :

”forbrugeren er kongen i vores univers”.

Han værner meget om kundens tilfredshed og gør en stor dyd ud af at fastlægge dette i firmaets tankevirke.

Hos Frk.Mage kan du se, røre og købe de smukke glas og skåle fra Frederik Bagger. Det smukke nordiske design kan bruges til mange anledninger og pynter pænt i hjemmet.

2 stk Crispy Highball Glas fra Frederik Bagger Smukke blyfri krystalglas fra Frederik Bagger. Uanset om humøret er til vand eller drinks, skaber disse smukke glas den sidste finish til borddækningen. Perfekt gave til manden eller kvinden der har alt - eller måske skal du selv forkæles?Glasene tåler maskinopvask og har garanti på 2 år for glaspest. Leveres...

209,30 DKK 299,00 DKK -30%
Levering 1-2 dage

Love Vase fra Frederik Bagger Crispy Love vasen fra Frederik Bagger vil med garanti passe perfekt hjem til dig, uanset om du har tænkt dig at placere den i din vindueskarm i stuen eller midt på spisebordet. Crispy Love vasen er produceret i blyfri krystalglas og er en god gaveidé til den der har alt. Måske er det dig selv, eller en, du holder af.Ø 8,6 cm...

74,70 DKK 249,00 DKK -70%
Levering 1-2 dage
Viser 1 - 2 af 2

Til toppen