Producenter

Der er 59 producenter
 • Skargaarden

  Super lækre havemøbler, i teaktræ. Designet i 50erne. De arkitekttegnede møbler, passer flot ind i nutidens boliger. Skal du have ny indretning inde eller nyt ude, så er Skargaardens møbler en rigtig god og tidsløs løsning. Vi er glade for at være forhandler af disse flotte stilfulde teakttræs møbler fra Skargaarden. Find inspiration på Skargaardens egen hjemmeside Skargaarden.com, og kom også gerne forbi vores forretning hvor vi kan hjælpe med ideer og input. Har vi ikke det du søger i vores forretning, så bestiller vi det hjem til dig.

 • L:A Bruket

  L:A Bruket er en moderne hudpleje serie af sæber og kurbadsprodukter med sine rødder i traditionel medicin, bygget på de bedste råvarer og økologiske ingredienser fra lokalområdet i Varberg på den svenske vestkyst. Produkterne er af ekstrem høj kvalitet, håndlavet og indbegrebet af skandinavisk luksus. De dufter himmelsk, og gør godt for krop og sjæl og så er indpakningen bare lækker, og vil se godt ud på de fleste badværelser. Få yderligere inspiration på L:A Brukets egen hjemmeside labruket.se, se de flotte billeder og læs hele historien bag om firmaet og de skønne produkter.

 • Iris Hantverk

  Iris Hantverk Iris Hantverk har fremstillet eksklusive børster siden 1800-tallet børsterne bindes stadig i hånden af ​​folk med synshandicap. Læs hele den fantastiske historie på Iris Hantverks egen hjemmsidei rishantverk.se Svensk håndværk når det er bedst!

 • Vissevasse

  ViSSEVASSE er et københavnsk design- og papirstudie med en stor kærlighed til grafiske produkter. Produkter, man kan bladre i, se på og skrive på. Bag mærket står Dorthe Mathiesen og Karsten Noel Poulsen, der de seneste 20 år har arbejdet i krydsfeltet mellem grafisk design, mode og scenografi.

  De har et blødt punkt for ikoniske bygninger, steder og genstande, men de bliver inspireret af alt fra en sang til en følelse. Stilen er nordisk og minimalistisk, tilsat sarte pasteller, poesi, nostalgi og stof til eftertanke.

  I en tid, hvor vi konstant bliver afbrudt af e-mails, sms’er, notifikationer og statusopdateringer, tilbyder plakater og kort et offline åndehul, hvor man kan trække sig tilbage, stoppe op, reflektere og drømme sig væk.


  Vissevasse startede med at designe plakater i 2013. Plakater kan mange ting. De kan pynte, fortælle historier, få os til at smile og få os til at kigge en ekstra gang. Sommetider kan det tage lang tid at beslutte sig for, hvad man gerne vil have hængende på sine vægge. Andre gange, så ved man det bare.

 • Enamel

  Marie Rantzaus tanke bag ENAMEL Copenhagen er nyfortolkninger af klassiske smykker, som oftest går hen og bliver et yndlingssmykke. ENAMEL Copenhagen er en smykkeserie i et enkelt design med et stærkt udtryk, og til overkommelige priser - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Farvevalg og former er nøje sammensat, og følger altid modens farver, dog altid med en solid basiskollektion. Dette gør denne smykkeserie helt unik og tidsløs, men er samtidig en smykkeserie der lever i nuet!Hvert smykke er håndlavet. Emaljeprocessen er omfattende, krævende og et unikt håndarbejde. Emalje er et sjovt og spændende materiale at arbejde med. Det kræver mange års erfaring at opnå en perfekt finish. Smykkerne produceres i Indien, Kina og Thailand på mindre værksteder, udvalgt af Marie selv. Marie har gennem flere år oparbejdet et venskabeligt og ikke mindst yderst professionelt samarbejde med værkstederne. Hvis vi ikke har lige det du søger, så se mere HER på Enamels egen hjemmesid. Vi bestiller gerne hjem efter dine ønsker. 

 • aiayu

  Æstetik. Bevidsthed. Autenticitet - Lækkert tøj og smukt boligtilbehørHos Aiayu går etik og æstetik hånd i hånd. Designduoen Maria Høgh Heilmann og Marie Worsaae star bag det danske kvalitetsmærke Aiayu, hvor strikvarer af det unikke lamauld, Cashllama TM fra højlandet i Bolivia, forener en fælles kærlighed for produkter i høj kvalitet, naturens fineste materialer og et stærkt socialt engagement.Filosofien bag Aiayu er at basere alt på en etisk forsvarlig produktion og på Bolivias rene råvarer. Gennemskueligheden i Aiayu’s produktionskæde ses især ved, at firmaet udelukkende bruger én leverandør, hvor alle de vigtige processer foregår i huset. Aiayu ønsker at reducere deres egen klimapåvirkning igennem alle produktionsled så meget som muligt, og dermed er det også Aiayu’s ambition at skabe bevidsthed omkring klimapåvirkningen fra tøjproduktion i modeindustrien. Uldkvaliteten produceres under principperne i FN’s Global Compact. Det betyder især miljøbevidsthed, Fair Trade, ordentlige arbejdsforhold samt sundhed og sikkerhed for alle involverede i produktionen. Læs mere om Aiayu  HER

 • Living By Heart

  Living by Heart  er et socialøkonomisk firma, der blev stiftet i august 2013 af Lisbeth Løvig Jensen. Hos Living by Heart designer og producerer de lækre, håndlavede kvalitetsprodukter til boligen. Living by Heart bygger på værdierne ansvarlighed, rummelighed, ligeværd og respekt.

 • The Organic Company

  Alle elementer fra Organic Company er lavet af økologisk bomuld, og siden 2010 er alle produkter certificeret med det internationale økologiske label Gots. En standart der sikre at forbrugeren at alle stoffer er økologiske men også, at en række internationale arbejdstageres retigheder er opfyldt, og at der ikke er giftige, kræftfremkaldende eller forurendende kemikalier anvendesi produktionen. The Organic Company laver produkter i kvlitet og respekt for mennesker og natur.

 • Color & Co

  BÆREDYGTIGE BAMBUSGARDINER FRA COLOR & CO De smukke rullegardiner giver hjemmet kant eller hygger Color & Co blev stiftet i 2014 af søskendeparret Rikke og Sofie Flachs, og de har specialiseret sig i rullegardiner og rumdelere i bambus. Firmaet fokuserer på unikke naturprodukter i god bæredygtig kvalitet.Color & Co's smukke rullegardiner giver hjemmet kant eller hygger brug dem også som rumdeler eller til at skærme for solen på terrassen.
 • Cavallini

  I over 25 år Cavallini har produceret den højeste kvalitet af gave og papirvarer, tegning inspiration fra Cavallini arkiver.Fra det 19. århundrede anatomiske diagrammer til midten af ​​århundredet rejseguider, fra kort til botaniske plader, samlingen spænder hundreder af år og bevarer en bred vifteaf både hverdag ephemera og sjældne, ikoniske billeder. Døbt efter hans bedstemor giftenavn, blev Cavallini først etableret i den historiske Ferry Building i San Francisco i 1989.
 • Meri Meri

  Meri Meri er engelsk firma som har specialiseret sig i papirvarer af høj kvalitet med sjove og yndige motiver, så du kan dække et flot og festligt bord, lave spændende godteposer og ikke mindst dekorative muffins og cupcakes. - Eller pynte op med flotte store balloner og smukke Guilander. Meri Meri gør sit til at gøre festen lidt festligere....

 • LEXON

  LEXON er funktionelt design.. Vi har deres skønne vækkeure i gummi....https://youtu.be/FCcN9kjGMAE
Viser 1 - 36 af 59

Til toppen