Liste over varer efter mærke HUMDAKIN

HUMDAKIN er et dansk brand, der blev lanceret i 2016 efter 5 års udvikling af Camila Schram. HUMDAKIN er milijøvendelige produkter i smukke emalager og med mild og vedvarende duft-

HUMDAKIN har dedikeret sig til at tilbyde et alsidigt udvalg af hudplejeprodukter og produkter til den moderne husholdning inspireret af de danske kyster og skove. Produkterne indeholder nordiske ingredienser som kamille, salvie, rød tang og havtorn, der er med til at give en vedvarende mild duft, og som gør, at produkterne er milde mod huden og vores planet.

Tekstilkollektion er produceret af økologisk bomuld, der er GOTS- og OEKO-TEX-certificeret. Den er inspireret af indehaver Camilla Schrams bedstemor og teknikker som man brugte tilbage i 1950’erne. Tekstilerne laves i et stort udvalg af farver, som kan mixes og matches, så de passer til netop dine præferencer og dit hjem.

HUMDAKINs produkter er produceret på fabrikker der alle har ordentlige arbejdsforhold.

Essensen af HUMDAKIN er at bringe mere luksus ind i hverdagen med lækre produkter, der giver dig lyst til at holde dit hjem rent og pænt for dig selv og din familie. 

Der er 46 varer.

Viser 1-46 af 46 element(er)