Liste over varer efter mærke Great Greenland

Great Greenland blev grundlagt i 1977 under navnet Grønlandsgarveriet af Hans Lassen. Grønlandsgarveriet opkøbte og garvede grønlandske sælskind, og udvidede hurtigt forretningen med en systue, som stadig producerer en stor del af Great Greenlands produkter i dag.


Siden 1982 har Great Greenland været et aktieselskab 100% eget af det Grønlandske Selvstyre.
Great Greenlands hovedsæde ligger i Qaqortoq i Sydgrønland. Her arbejder en dygtig medarbejderstab med garvning og produktion af grønlandske skind og skindprodukter. Sælskind er stadig Great Greenlands speciale, men der arbejdes også med andre grønlandske skind såsom moskus, lam og isbjørn. 

Alle skind, der produceres hos Great Greenland, stammer fra dyr, der har levet vildt i den grønlandske natur, og som er fanget i overensstemmelse med de grønlandske inuitters traditioner. Grønlandske sælskind må importeres til EU grundet den europæiske inuit-undtagelse. EU Sælordningen - Dansk

Great Greenland producerer og sælger kvalitetsskind, til gavn for grønland, samt designprodukter inden for beklædning & accessories til forbrugere i hele verden. Hos Great Greenland stræber vi altid efter at levere det bedste skindprodukt;fanget, garvet og produceret i harmoni med den grønlandske natur. 
Vi tilbyder moderigtige og miljøvenlige kollektioner, fremstillet i et moderne design, bestående af bæredygtigt grønlandsk sælskind, kombineret med andre bæredygtige materialer. 

Når du handler hos Great Greenland støtter du de grønlandske sælfangere direkte. Vi er til for dem. 

Fortællingen om brugen af sælskind er også fortællingen om Grønlands folk; inuitterne. Den er fortællingen om et folk, der lever i samhørighed med naturen, og om et bæredygtighedsbegreb resten af verden først langt senere opfandt.Sælen er, i det moderne grønlandske samfund, stadig en vigtig del af livet og kulturen. Sælkød er en yndet spise, og især i de mindre samfund langt fra byerne, er sæljagten en næsten ligeså vigtig del af livet i dag, som den var for 1000 år siden. 

Der er 11 varer.

Viser 1-11 af 11 element(er)