| Hurtig levering (1-2 hverdage)   |   Fri fragt* over 400,-   |   Brug for hjælp? Ring +45 27 50 29 82   |   gratis gaveindpakning

Generelle oplysninger

FRK. MAGE ApS
Anpartsselskab
CVR-nummer: 32312039
Gilleleje Stationsvej 1,
3250 Gilleleje
Email: info@frkmage.dk
Telefon: 27502982

  

Levering

Vi bestræber os på at ekspedere din ordre så hurtigt som muligt - normalt indenfor 1-3 hverdage efter ordre modtagelse. Bestilles der inden kl 12. afsendes pakker såvidt muligt samme dag. Du vil kunne forvente at afhente i pakkeshop 1-2 dage efter. Du vil modtage en e-mail, når dine varer afsendes. Varer bestilt i web- butikken sendes med Post- Danmark eller kan afhentes i butikken efter aftale på mail eller telefon. Der tillægges et fast lavt forsendelses gebyr på DKK 45.- pr ordre uanset størrelse og vægt til pakkeshop, omdeling koster DKK 65.- . Køb over 400kr sendes fragt frit uden omdeling. Beløbet dækker omkostninger til GLS. Alle forsendelser sendes som pakke med GLS og er således sporbare via https://gls-group.com/DK/en/parcel-tracking. Møbler sendes fragtfrit på Sjælland. Ring for fragtpris til Jylland og øvrige øer. Husk altid at, ser din pakke ud til at være beskadiget på emballagen, bedes du gøre opmærksom på det når du modtager varen og få det noteret. Pakker til udlandet vil blive faktureret efter gældende takst. Møbler sendes med Danske fragtmænd og kun i Danmark. De leveres til første dør i gadeplan og i tidsrummet 8- 15 på hverdage. Det er vigtigt at fortælle os, hvis fragtmanden må sætte møblerne i carport eller lignende. Vi gør opmærksom på at du dermed acceptere ansvaret for møblerne også selv om du ikke har kvitteret for dem. Skriv altid et telefon nummer, så vi kan ringe i tvivlstilfælde.

Flexlevering

Du kan vælge flexlevering ved ordreafgivelse, så sætter postbuddet pakken, der hvor du ønsker, hvis du ikke er hjemme. Du skal blot skrive i kommentarfeltet, hvor pakken må sættes. BEMÆRK at din pakke betragtes som afleveret, når den er sat det aftalte sted og det sker på eget ansvar. Denne service koster ikke ekstra. 

Levering til din arbejdsplads - så sparer du turen til Posthuset

Vi leverer gerne din pakke til din arbejdsplads, så du sparer turen til posthuset. Du skal bare indtaste " Anden Leveringsadresse" - Husk Firmanavn, dit navn og evt afdeling.

 

Betaling

Frk.Mage modtager betaling med Dankort/ Visadankort, Mastercard, Maestro, Visa-Kort og JCB og EAN Nr fra offentlige virksomheder.

Betaling med kreditkort vil først blive trukket på din konto, når varen er afsendt. Vi tager ikke kortgebyrer

Frk.Mage krypterer ALLE dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling os ViaBill.

Læs mere her: https://viabill.com/dk/legal/viabill 

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 30 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddeles om at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelse skal gives enten pr mail info@frkmage.dk eller ved at benytte standard fortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelses ret.

Du kan ikke blot fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddeles om dette.

Kvitteringen skal altid medfølge. Du dækker selv omkostningerne til returforsendelsen. Refundering af købesummen sker snarest og senest 5 dage efter modtagelsen af det returnerede. 

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer som ikke afhentes i pakkeshop, her vil fragten blive fratrukket i tilbagebetalingsbeløbet.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.)

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Møbler.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 100kr

 

Varens stand, når du sender retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Reklamationsret

Er en vare ødelagt eller har en fejl, kan du klage til vores kontakt adresse.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamere inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Al henvendelse sker på mail: info@frkmage.dk eller på tlf. + 45 27502982

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage dog ikke fragten. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi din betalling uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Reklamation og varereturnering sendes til:

Frk.Mage Stationsvej 1, 3250 Gilleleje. Bemærk vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ligsom pakker uden omdeling vil blive sendt retur. Vi anbefaler du sender med GLS eller Post Nord.

Da DAO oftets aflevere pakker uden for vores åbningstid og  ligger pakkerne uden for vores dør... Anbefaler vi ikke at sende med dem, da vi ligger i bymidten.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@frkmage.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   

 


Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.  Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos (indsæt virksomhedens juridiske navn) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på frkmage.dk er FRK. MAGE ApS. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@frkmage.dk.

 

Gavekort

Gavekortet leveres som print-selv på mail. Den heldige modtager taster efterfølgende sin unikke gavekort kode i webshoppen. Vores gavekort er gyldige 3 år fra datoen gavekortet udstedes, så der er rigeligt med tid til at finde det rigtige i webshoppen!

Er der spørgsmål til køb af gavekort, så kontakt op pr telefon 27502982 eller mail info@frkmage.dk.

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Frkmage.dk

Gilleleje Stationsvej 1

3250 Gilleleje

E-mail: info@frkmage.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 18.05.2022

._Title_1rvlo_55 { }