Privatlivspolitik

Persondatapolitik

På frkmage.dk benytter vi cookies. På den måde kan vi huske dine præferencer og dermed give dig en bedre service. Cookies er ikke farlige for din computer og de gemmes lokalt, så ikke andre kan se dem. Du kan til enhver tid se og slette de cookies der er gemt fra frkmage.dk. I Internet Explorer 5.0 slettes cookies under menuen ”Funktioner” – ”Intenetindstillinger” – ”Slet cookies”.

Log statistik bruges på frkmage.dk og betyder, at et statistisk system opsamler information, som kan give statistisk billede af hvor mange besøgende websitet har haft, hvor de kommer fra, hvilke dele af sitet der er mest besøgt m.m. Log statistik bruges med det formål, løbende, at optimere websitets og dets funktioner.

 

Personlige oplysninger

For at du kan indgå en online aftale med os på frkmage.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse


Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysninger registreres hos frkmage.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til frkmage.dk via kontakt(snabela)frkmage.dk

Direktøren for frkmage.dk har adgang til de oplysninger der registreres om dig. Den dataansvarlige på frkmage.dk er Charlotte Magelund. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til frkmage.dk vidergives eller sælges på ingen måde til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos frkmage.dk har du altid ret til at gøre indsigelser mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelser i forbindelse hermed rettes til frkmage.dk.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Frk. Mage kundeservice - her.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby
Tlf. 41 71 50 00 (Hverdage 9-16)
kfst@kfst.dk
www.forbrug.dk
www.kfst.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Januar, Februar, Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, December
Ikke nok produkter tilgængeligt. Kun [max] tilbage.
Tilføj til ønskelisteFind ønskelisteFjern ønskeliste
Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Return To Shop

Tilføj note Rediger ordrenotat
Tilføj gaveindpakning
Tilføj en rabatkode

Vil du tilføje en gaveindpakning? Kun

Tilføj gaveindpakning

Tilføj en rabatkode

Rabatkode vil blive fratrukket ved bestillingen