| Hurtig levering (1-2 hverdage)   |   Fri fragt* over 400,-   |   Brug for hjælp? Ring +45 27 50 29 82   |   gratis gaveindpakning

Velkommen i Frk.Mages univers...

Butikken Frk.Mage blev åbnet i marts 1999 i Gilleleje, af en ildsjæl, Charlotte Magelund. Hun byggede en stærk butik, som er blevet et brand i sig selv. I 2005 åbnede webshoppen, så alle de dejlige kunder der kom til Gilleleje om sommeren, fik mulighed for at blive i Frk. Mage universet....

I januar 2023 overtog jeg det fine Frk. Mage univers og vil køre Frk. Mage videre med en kæmpe passion for det kreative og en ny blomstrende kærlighed for Gilleleje.

Frk. Mage forbliver det glade univers, hvor du  nemt kan finde nye ting til boligen. Vi blander stilarter i et blend af råt, romantisk, retro & nordisk. Vi finder vores udvalg på messer herhjemme og i udlandet og får masser af inspriration på rejser og ved at følge med i tidens trend & udtryk.

I Frk.Mages Webshop bestræber vi os på at have et stort udvalg af de varer du kan finde i butikken på Gil.Stations vej 1, Gilleleje. Men har du set noget i butikken eller på Instagram, som du ikke kan finde i webshoppen, så ring endelig til os på 27502982, så finder vi ud af det.

Find os også på IG @frk.mage

Håber du finder lige det du står og mangler!

Kærlig Hilsen

Jeanne Tange og Frk. Mage Teamet

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage nyheder samt eksklusive tilbud

WE ACPECT MAJOR PAYMENT METHODS

._Title_1rvlo_55 { }